Bild till inlägget

Larmtjänster med helhetssyn

 

För oss på DSS handlar en säkerhetsleverans om mycket mer än att bara leverera ett tekniskt system.

 

Vår ambition är att tillsammans med dig som kund analysera ert behov och därmed säkerställa en trygg och kundanpassad säkerhetslösning. Vår målsättning är att ge dig en leverans som säkerställer såväl en optimal trygghet som en enkelhet i att använda och administrera.

Vi hjälper dig att tolka regler och krav

DSS är ett kunskapsföretag med flera behöriga ingenjörer och i övrigt personal med lång erfarenhet av att leverera säkerhet till våra kunder. Vi är certifierade inom inbrottslarm, brandlarm och säkerhetskamera och kan därför med trygghet hjälpa er att tolka de regelverk som finns och hur er anläggning skall byggas för att uppfylla alla de krav som ställs av försäkringsbolag och andra intressenter.

Helhetslösning är ett av våra ledord

För oss är det lika självklart med helhet i aktuell leverans som med helhet över tiden. Vi tar ansvar för hela kedjan – från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll. Vi är vana vid att behov ändras över tid. Därför levererar vi alltid flexibla lösningar som kan förändras i takt med att ditt behov ändras.

 

Vi erbjuder kundnära & leverantörsoberoende helhetslösningar

 

Vår ambition är att arbeta nära dig som kund snarare än att vara lojal mot enskilda produktleverantörer. Vi vill ligga i teknikens framkant och kunna erbjuda dig moderna och dagsaktuella lösningar.

 

Tillsammans med ledande varumärken inom säkerhetsbranschen skapar vi genomtänkta och funktionella lösningar. Vi är fristående och det innebär att vi alltid kan erbjuda de för dig bästa lösningarna på marknaden.

 

 

 

 

Certifikat

» Certifierade brand- och säkerhetslösningar skapar en tryggare värld. «

SBSC