Er trygghet. Vårt ansvar.

DSS grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder.

 

Vi erbjuder helhetslösningar där kunden via en enda leverantör erbjuds allt från projektering till larmmottagning och väktarinsats.

Via unika samarbetsavtal med larmcentral och utvalda vaktbolag kan vi med ett enda avtal erbjuda en skräddarsydd totallösning från tidig detektering till professionell hantering av larm och åtgärd.

DSS har idag uppdrag för några av Dalarnas mest kvalitetsmedvetna säkerhetsköpare.

 

Vi är kända för våra fackmannamässiga och välgjorda installationer med minsta möjliga estetiska inverkan på byggnader och lokaler. Vi har i detta sammanhang mångårig erfarenhet av entreprenader i kulturminnesmärkta byggnader.

 

För oss är hänsyn ett ledord, då vi har daglig vana i att arbeta i lokalen samtidigt som kundens egen verksamhet pågår.

 

Väljer du Dalarnas Säkerhets System kan du känna dig trygg! Här får du ett trevligt bemötande, hög kompetens, service dygnet runt och snabba leveranser.

Vårt företag är tillräckligt stort för att vara en trygg samarbetspartner, men inte större än att vi har kvar vårt personliga engagemang och vår lyhördhet för våra kunders önskemål.

 

Certifikat

» Certifierade brand- och säkerhetslösningar skapar en tryggare värld. «

SBSC